Thursday, June 3, 2010

Superkogemus Norra järel

Eilne oli super! Ronimisklass läks Viborgi højskole ronimiseintele. Spetsiaalselt ronimiseks tehtud kaljuimitatsioon - oi-oi kui lahe! Parim pilt, mille etkel netist leidsin:Lõõskava päikese all ronisin läbi 4 rada. 5ndal jäin 2/3ndiku peal jänni ja olin sunnitud peale käte väsimist katkestama. Igatahes, tahan ka sellist 11,5 meetri kõrgust kivi oma tagahoovi! Siis ei peaks 2h ajapiirangutega võitlema.
Ronimise lõpuks olid sõrmed kanged ja põlved verised. Kaks küünte alt musta sõrme ei tekitanud mingeid probleeme, ehk adrenaliini tõttu. Lisaks tunnen, et kogusin enesekindlust juurde.

Täna käisime taas militaarsugemetega takistusrajal end kraapimas. Lumi ja jää oli asendunud päikese ja rohelise muruga. Midagi vaimustavat rajal polnud, uudsus läinud.

Olen mõnevõrra taas jooksma akanud. Alguses jooksin lihtsalt kenas künklikus metsas. Siis hakkasin sõpru sinna vedama. Ja nii on päris mitmeid kordi vudida saanud. Täna Mind&Body tunnis oli lamedamal maal joosta vaja ja üllatuslikult jätkus mul staminat ja kiirust. Polnud eriti pikk distants, kuid siiski üllatasin end. Kas akkan taas rohkem jooksma?

No comments:

Post a Comment