Sunday, October 17, 2010

Kas kirves on mänguasi?

Eilne laupäev oli oli uvitav päev. Algas see tavaliselt - maale ja seal aiakoristustööd. Üks tormiga külje puhkama tuld kreegipuu hakeldamine oli vaja lõpetada jms. Sae ja kirve abil see edenes päris edukalt, kuni viimase kaikani, mille pooleks kavatsesin lüüa. Tegin seda. Paugule järgnes kolks - minu kolju ja selle sees asuv tühemik kajasid. Märkimisväärset valu ei olnud, aga mõned sekundid hiljem akkas ommikul söödud ketsup tilkuma. Parempoolne pulk va põrguline põrkas pikki kulmu. Olime nagunii lõpetamas, viisin viimased pilpad puukuuri ja tulime suuremasse asulasse. Pesin viinaga silmaümbruse puhtaks ja paksu punase kihi alt ilmus umbes cm pikkune lõige. Igaks juhuks kiirabisse, kus tädi ühe õmbluse tegi. Lubasin teha valuvaigistita ja oli õige otsus - tundsin ainult üht väikest pistet - näpust vere võtmine ja näpistuski on valulikumad. Nüüd olen aga nagu rätsepa proovilapp - silmapealsele lisaks on mul ka suus niit alles.

Kuigi arstitädi sauna ei lubanud minna, vahetasin pesas riided ja liikusin Väikse Misha poole... sauna. Tee sinna oli ka seiklusi täis, nt üks põder oli teeääres oma elu üle järele mõtlemas, kuid keeras siiski auto ette üppamata metsa.
Väikse Misha saun oli äge. Aga üle kahe raundi leili ei julgenud võtta, ja neilgi kordadel oidsin paberrätti uuel näoaugul niiskust imamas.

Saun võetud, tagasi autosse ja Võsu poole teise Xdreami-sõbra sünnale. Oss sai aasta vanemaks ja õnnitlusi talle ka blogi kaudu! (soovige teie ka, Oss on lahe vennike!) Peale Ossi oli seal veel paar tuttavat näolappi ja korraks-visiidist kujunes 2h lõbusat - mõnusat äraolemist.
Küsimusele, mis juhtus või kellelt peksa sain, on igasugu vastuseid. "Käisin Ossi sünnal." "Käisin x kõrtsis/baaris." "x lõi" (üks tore neiu, kelle süüdistamist temaga arutasin, arvas, et keegi ei usuks seda temast - siis ei oleks ainult 1 õmblus :D ) jms. Aga näe, teie, blogilugejad, saite nüüd päris põhjuse teada. :)

No comments:

Post a Comment