Sunday, October 10, 2010

Need nädalad

Nii, sain just eepose Öörännakust valmis. Materiali oli palju ja filtreering võttis aega. Ehk lisan kunagi veel mõne mõtte ja äkki teen isegi loetavamaks... aga võibolla mitte. :)

Mis mõtteid ja plaane haudunud ja tegevusi teinud vahepeal olen? Peale Sügisjooksu tuli kange enesetõestamsie soov, et jookseks kuskil võistlusel 10km alla 50min. Rakvere jooksul oleks võimalik olnud, aga see oli 19 sept - Öörännak lõppes samal hommikul ja sealt otse jooksma mõte oli liiga utoopiline. See-eest nägime tagasisõites tublisi vudijaid.

XI TA OK rogainil ka ei käinud. tundus liiga kauge sõit. Käisin hoopis Helsinki kandis lõbutsemas, sealhulhas Heurekas (lae all jalgrattaga sõitmas). Täitsa huvitav teaduskeskus, aga Amsterdami Nemo keskuse kõrval on see siiski tilluke.
SEB Kõrvemaa Rattamaratonil ka ei käinud, kuna ei leidnud kompanjone. Paide-Türi rahvajooksul ka mitte, ka tundus liiga kulukas sõit olevat. Tänasel BikeXdream ma ka ei ole. See on küll lähedal, Võsul, aga seda kanti hästi tundev Oss on Soomes, ja teistel, kaasa arvatud minul, oli raske raha selleks leida.

Mida ma üldse teinud? Kärri kadestamise kõrval, kes praegu Kanadas grizzlydega ratsutab (ja vähem kadestusväärselt oma põhihuvi, põtrade paaritumist, puu otsast jälgib), olen mõned korrad Talna juhtunud, peamiselt ühe tarkusehamba tõttu. Odavam olnuks kirst tellida, kuid otsustasin omale teise võimaluse anda ja lubasin opiga juraka välja kiskuda. 40min asemel müttasid kaks naist tund ja 10 minti selle otsas, torkides mulle 2 valuvaigistava süsti asemel lausa 5 sisse. 3a vana röntgenpildi ja reaaslusese vahel oli väike lahk tekkinud, sügavamate ankrus juurte ja ühe lisajuurika näol. Aga tükk tüki haaval said nad selle välja puuritud-kistud ja täna meenutan oma seiklust keelega suus niite taga ajades.

Valulike ambaarstikogemuste kõrval on säravamad hetked saunad. Paar korda olen isegi enda maa leili tigedaks (ja tige ta oskab olla) ajanud. Ajab asja ära karmil ajal ja ehk lähitulevikus saab ta veel oma võimeid näidata.
Tulevik... on tume. Veidi sai mõelda 23.oktoobri Saunapunkti spordipäevale, aga eks näe. Igasugused seikluspargi jm ideed on raha taha jäänud ja ronimiseks puuduvad sussid. Eks paista, mis edasi. :)

No comments:

Post a Comment