Tuesday, September 29, 2009

Päeviku postitus nr 1

Mõne sõnaga, mis toimunud on... niipalju, kui mäletan.
Viikendil sai mitu tundi ujutud. Bassein on siin pea alati lahti ja kui aega, võib minna. Sama asi saunaga, aga see saun... see on nagu Eesti saunade eesruum, kergelt leige. Imelikud idaeurooplased ei kannata aga sedagi.

Sai proovitud esmakordselt võrkpalli, mis ikka kätele valus-valus mäng. Käisime paar tundi bowlingut mängimas, kus 3st mängust võitsin 2. :) Piljardit on ka omajagu toksitud saanud, kuid nii laud kui kiid on oma paremast elueast kaugelt üle.
Eile toimusid mõned lõbusad ja ägedad spordiülesanded. Harjutusi kirjeldada ei viitsi, kuid rõhk oli tiimitööl, usaldusel, tasakaalul jms.

Täna sai veel üks ammune soov täidetud - sai tennist proovitud ja peaaegu 3 tundi. Täitsa lahe, kuigi vajab harjutamist. Sellele järgnes võrkpallitrenn, mis oli täitsa õpetlik.

Väike tagasilöök ka peo ja pillerkaari keskel - tänane võrkpall lõppes vigastusega paremale jalale. Päris tõsisega tegelikult. Midagi, mida mul varem pole olnud mäletamise järgi. Twisted ankle, kudas iganes see eesti keeles oleks. Jep, on valus. Jep, on paistes, Jep, on jää peal. Jep, käin karkudega.

1 comment: