Friday, September 4, 2009

Poisid mullivannis

Väikese hilinemisega tegime neljapäeval paari sõbraga koolilõpupeo. Alustasime koos, Lauri lõpetas eelmisel aastal, mina ja Alo sel kevadel.
Alustasime Lauriga Coca-Cola Plazas "G.I. Joe: The Rise of Cobra" vaatamisega. Muinasjutt noortele poistele. Üldiselt lihtsaks meelelahutuseks vaadatav, kuid elamust ei saa. Isegi CG efektid ei ole üllatavalt head ja hollivuudikatele omaselt sisaldab totraid stseene, mille puhul tahaks piinlikusest kätega peast haarata.

See selleks. Kino järel ühines meiega ka Alo ja käisime St Partickus söömas. Kristiinest veel läbi, juua-snäkki kaasa ja Mustamäele Bamba sauna. Algselt panime selle 2ks tunniks kinni, kuid lõpuks said ka pikendatud 4 h kiirelt läbi. U know, loomulikult aeg lendab, kui 3 paljast poissi 2 inimese mullivannis on. :D

Leil oli tige ja reguleerimisvõimalust ei olnud. Nii kõrvetavat elektrisauna pole mina veel tundnud. Seal käisimegi hästi vähe ja natuke, sest lihtsalt ei kannatanud olla. Ja me pole papist poisid.

Sauna järel läksime samasse kohta piljardit mängima, kuigi idee alguses kellelegi vaimustav ei tundunud. Esimese mänguga võitsin 3-4 kuuliga palju suurema kogemusega Laurit, aga paistab, et selle mänguga ammendasin ka kõik oma oskused - sellest mängust siiani olen eriti koba.

Piljard läbi, reageerisin oma vastamata kõnedele. Liikvele läks uus lumepall, mis eskaleerus paarist kohast rahvast peale korjamisega ja uuesti samasse kohta piljardit toksima minemisega. Liitusid Kuldar, Kärolin ja Kersti. Õhtu jätkus lõbusalt. Kui kõik kodudes, poetas Lauri, et tal suur peavalu. Kannatava eesti mehena ta muidugi enne seda ei maininud, et saanuks rohtu otsida.

Järgmisel hommikul sai trio uuesti kokku ja käisime vaatamas Alo nunnut maakodu. Õhtul liikusin maale, et viia ära Kärr ja tuua linna Kuldar. Viivituste tõttu asjad venisid ja kui öösel Kuldariga taas linna jõudsime, jättis see meile enne Xdreami magada ainult 4 tundi...

2 comments:

  1. Maga rohkem, kulla mees!

    Kas see oligi see kinoüritus, kuhu sa mind ka kutsusid?

    ReplyDelete
  2. Vahel magan. :)

    Võimalik, et kutsusin sinna.

    ReplyDelete