Tuesday, June 7, 2011

Poolaasta pisitegevused

Istun selle hooaja esimese päikesepõletusega toas ja investeerin veidi aega blogile. Katsun katta umb poole aasta väiksemad tegevused. Suuremad seiklused on tasapisi kirja saanud.

Nagu vist ka maininud juba, on seni kohutav aasta olnud. Ikka kohe väga. Ei jõua ära oodata, millal nose dive läbi saab. Aasta algas iseenesest väga rahulikult tavapäraselt Riistamäel. Seekord oli vähem rahvast, kuid saun ikka äge. Polegi sinna seni rohkem jõudnud. Oma saun on see eest korduvalt tigedaks aetud, ka talvel.

Katsun end vahelduva eduga pöörlemises hoida vahel jooksmas, ujumas, ronimas ja rattaga sõitmas käies. Ka jõusaali proovisin, kuid minu jaoks ikka igav. Sõude-ergomeeter meeldib mulle endiselt, kuid ainult selle pärast ei raatsi.
Joosta oli mõnusam talvel. Kuigi kohati libe, oli lumi jalale üldiselt pehmem. Külm ei seganud kunagi, käisin ka üle -20ga. Rattal olen suutnud korra rehvi katki teha. Ujumiseks kasutan Kunda Spordikeskust, millega tegin tutvust aasta alguses. Üllatavalt okeid basseinid ja saunad. Aasta alguspäevil käisin esmakordselt ka Kalev Spas. Ronin Rakveres, kuid liiga harva, et areneda.
Mõne kalori on kulutanud ka püsivad kodused tegevused - talvel lumerookimine ja lume vähenemisest alates puude tegemine.

Paaris seikluspargis olen käia jõudnud - Roosta ja Nõmme. Viimases tegin jalgadele veidi haiget, kui ühelt platvormiäärelt papu ära libises. Nagu praeguse põletusega, tõi ka see mitmepäevase sunnitud ebaaktiivsuse.
Seiklusparkidega sama lahe oli Valga köiepüramiid. Piirilinnas sai käia tegelikult juba eelmise aasta lõpus. Et köied olid kaetud libeda jääkihiga, lisas see ekstra lõbu. Käre külm ei seganudki niivõrd, kuid sel hetkel tüdinesin suht varsti. Ka kohtusin Valgas pubis Margusega, kellega olime koos Taanis NHs.

Kõige rohkem on saanud siiski Tallinnas käia. Mõned vereandmised, sõpradega viibimised, piljardid, kino külastused... ei midagi erilist üldiselt. Midagi jäi/jätsin kindlasti välja, kuid see kauge minevik nagunii.

No comments:

Post a Comment