Sunday, May 22, 2011

Viru raba 2011 - tehtud

Kuigi ka raske pühapäev möödus metsas, saab pisikeseks seikluseks lugeda eilse puhkepäeva tegu. Nimelt saab linnukese ette kirjutada reale "Viru rabas, 2011".
Kuigi päevaplaanid ei täitunud ajaliselt päris nii, kui pidid, leidsime toreda seltskonnaga siiski aja Viru raba matkarada (ma oletan, et see on matkarada) läbi jalutada. Lonkisime pea 2h, imetlesime ja tegime pilti. Ühe katsutud järve vesi oli ka üllatavalt soe. Kohe ei hakanud ujuma minema, lootsin, et ehk Talnast tulles. Kuid õhtul ei olnudki aega ja ka külmaks läks.

Enne rabasse jõudmist kiusasime tahtmatult aga üht pilliga poissi. Hääletas ta Loksa teeristis ja soovis Võsule. Võtsime peale, aga ütlesime, et lähme rabasse ja kaugemale meiega ei saa. Tore oli kõigi üllatus, kui raba tuli juba mõnesaja m pärast. :D Ma ei mäletanud, et see Narva maanteele nii lähedal oli. :)

Päeva teine pool möödus Talnas. Vaatasime "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" ja oi kuidas see mulle ei meeldinud. Lavastaja vahetus oli paha-pama mõte. Märul on kopeeritud eelmistest osades, nalja on vähe ja nigelad etc. Depp/Cruz olid 10a tagasi koos ka vilmis "Blow", vat see oli hää.

No comments:

Post a Comment