Wednesday, July 8, 2009

Jalad ja käed

Üleeile, kolmapäeval, sai tehtud uus katse jooksmisega. Järve metsa asemel sai mu kenade jalataldade vaatajaks Nõmme terviseradade - Glenhi pargi piirkond. Olen seal varemgi mõnel korral jooksnud, kuid mitte nii kaugel ja suurelt. Avastamist oli palju ning kõik see meeldiv. Head rajad, rahulik keskkond, mõnusad künkad. Vudimine oli üllatavalt mõnus ja kerge, arvestades eelmise korra katsumust. Ürituse üliheal õnnestumisel oli oma roll ehk ka seltskonnal - idee algatajal Kerstil. Tänud, oli lõbus!

Eile sain peale väikest pausi ka jõusaali. Et õhtul oli külaskäik ja koogitegemine (tänud Elisa, õpetlik ja tore kogemus!), jõudsin saali ukselingini väga hilja. Turvamehe morjenduseks lahkusin tunnise või nii trenni järel alles peale kella 11t õhtul. Aga enesetunne oli nauditav.

Täna ajan kahe käega oma pruuni ja magusat kooki suust sisse ja tahaks enne Pühajärve veel viimase jooksuringi teha. Eks näe.

2 comments:

  1. Nüüd siis võid mulle sünnipäevaks enda tehtud krantsi tuua ja ma saan ometigi puhkusele sellest... :P

    ReplyDelete
  2. Püstitatud eenõu vajab arutamist, parandusettepanekute kaalumist ja vajadusel sisseviimist, kordusülevaatusi ning siis hääleõiguslike otsustajate neutraalset hääletust. :)

    ReplyDelete